Kapustové karbanátky

Potřebujeme:

400 g kapusty, česnek, cibuli, 3 rohlíky, 2 vejce, olej, strouhanku, pepř, mletou červenou papriku, vegetu

Jak na to:

Kapustu pokrájíme na drobné kostičky. Očistíme česnek. Kapustu uvaříme v osolené vodě. Rohlíky nakrájíme a zalijeme vlažnou vodou. Necháme změknout. Když jsou měkké, vyždímáme je.
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Do uvařené a scezené kapusty přidáme vajíčka, prolisovaný česnek, vyždímané rohlíky, pepř, mletou červenou papriku, vegetu a zpracujeme hmotu (pokud je masa příliš řídká, zahustíme ji strouhankou).
Ze směsi vytvarujeme karbanátky a obalíme je ve strouhance. Nakonec karbanátky smažíme obvyklým způsobem.

Podobné recepty:

Kapustové karbanátky, Kapustové karbanátky, Kapustové-sýrové karbanátky, Kapustové karbanátky, Plněné kapustové batůžky