Rybí filé na kari koření zapečené v alobalu

29.2.2012
Potřebujeme:

rybí filé, jednu malou kostku másla, kari koření, cibuli, sůl, hořčici, bílý pepř, alobal

Jak na to:

Rybí filé rozmrazte, umyjte a osušte. Pocákáme citrónovou šťávou, osolte a opepřete mletým bílým pepřem. Alobal si nastříhejte na čtverečky, do každého alobalu dejte jeden kousek rybího filé.
V misce rozmíchejte změklé máslo, hořčici a kari koření, pak přidejte nakrájenou cibuli a promíchejte. Na každý alobal položte plátek rybího filé, naneste lžíci kari máslové směsi a dobře zabalte.
Alobalové kapsičky dejte na plech, podlijeme trochou vody a dejte upéct při teplotě 225 stupňů asi 20-25 minut.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem