Mořská štika pod sýrem

28.3.2012
Potřebujeme:

4 filety z mořské štiky, 70 g eidamu, 2 lžíce hořčice, 1 lžíci worchesterové omáčky, 1 lžíci sójové omáčky, sůl, olej

Jak na to:

Kousky rybího masa z obou stran jemně osolíme. Hořčici smícháme s worchesterovou a sójovou omáčkou a vzniklou marinádou filety natřeme. Necháme je odležet asi hodinu.
Kousky ryby dáme péct na pánev do rozehřátého oleje, a když je obrátíme, hned je posypeme nastrouhaným eidamem. Sýr se roztaví, dokud se spodní část filetů osmažíme.
Podáváme s uvařenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Mořská štika pod sýrem, Mořská štika se sezamem, Bylinková štika, Mořská štika se zeleninou, Aljašská pomazánka