Rebarborová-jablková-skořicová bublanina

8.3.2012
Potřebujeme:

Na těsto: 2 šálky hladké mouky, 1 šálek cukru, 1 šálek mléka, 1/3 šálku oleje, 1 vejce, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, špetku soli
rebarbora, jablíčka, skořicový cukr, moučkový cukr

Jak na to:

Všechny suroviny na těsto si utřeme v míse na hladké řídké těsto. Rebarboru nakrájíme a jablka buď nastrouháme nebo nakrájíme na jemno.
Menší plech vysteleme papírem na pečení. Vylijeme těsto. Naskládáme na něj rebarboru, pak jablka. Posypeme skořicovým cukrem. Upečeme v předehřáté troubě a pečeme cca půl hodiny na 220 ° C. Posypeme moučkovým cukrem.

Podobné recepty:

Lahodná bublanina, Bublanina, Rychlá bublanina, Ořechové nebo jablečné rohlíčky, Reveňová (rebarborová) marmeláda