Kuřecí maso s pórkem

Potřebujeme:

kuřecí maso, pórek, kari koření, mouku, sůl, sladkou smetanu

Jak na to:

Kuřecí maso si nakrájíme libovolně, např.. na pásky. Přidáme kari koření, sůl, a také koření na kuře. Do hrnce si dáme rozehřát olej a zatím si očistíme a nakrájíme póry.
Maso dáme do rozehřátého oleje smažit. Póry si zatím rozprstínkujeme. Když je maso "uzavřené" můžeme, ale nemusíme podlít trochou sladké smetany, nebo vody. Přidáme pórek a krátce spolu povaříme. Zaprášíme trochou mouky, aby se nám vytvořila hustá omáčka.

Podobné recepty:

Kuřecí kousky s pórkem a nivou, Kuřecí maso s pórkem, Kuřecí soté na curry, Kuřecí kousky s pórkem a cibulkou, Kung-Pao s pórkem