Fazolový guláš

Potřebujeme:

1/2 kg fazolí (předvařená, nebo celou noc namočená), 1/2 kg cibule, 1/2 kg uzeného masa (žebra, klobása ...), 1/2 kg brambor, sladkou papriku, pepř na dochucení, mast

Jak na to:

Na sádle osmahneme cibuli, přidáme sladkou papriku, promícháme a přidáme maso. Takto dusíme asi 5 min. Potom přidáme předvařené fazole spolu s vodou, ve které se vařila.
Když je fazole už skoro měkká, přidáme i na malé kostky nakrájené brambory. Zalijeme vodou a necháme přejít varem. Dochutíme podle vlastní chuti. Guláš můžeme zahustit potřeným bramborem.

Podobné recepty:

Fazolový guláš, Fazolový guláš, Fazolový guláš (maďarský), Fazolový guláš, Fazolový guláš