Česnekově-bylinkové máslo - vhodné na grilování
25.4.2012
velká kostka obyčejného másla, bylinková sůl, hrst čerstvé petrželky, hrst čerstvého kopru, 5-6 stroužků česneku, alobal na zabalení
Jak na to:V misce nechte úplně změknout máslo, nasekejte umyté a osušené bylinky. Očistěte 5-6 stroužků česneku. Do másla přidejte petrželku, kopr, protlačte česnek, dobře osolte bylinkovou solí a dejte do alobalu.
Vyformujte pomocí alobalu váleček, zabalte a dejte na 45 minut do mrazničky nebo pokud chystáte máslo den předem, stačí do chladničky.
Pak z něj budete krájet kolečka, které budete dávat rovnou na maso nebo ryby na grilu.
Královské česnekové krevety, Jarouškova rybička, Mořská treska na víně a česneku, Brokolicový salát, Zelené máslo