Linecké kakaové srdíčka

29.5.2012
Potřebujeme:

400 g hladké mouky, 2 žloutky, 150 g moučkového cukru, 120 g margarínu, 120 g sádla (nenahrazuje máslem ani ničím jiným), 2 PL kakaa a 2 lžíce mletých ořechů
Poleva: čokoláda na vaření, Cera, trochu oleje
Ozdoba: srdíčko s modelovací hmoty z Marsmallow bonbónů

Jak na to:

Všechny suroviny spojíme do těsta. Můžeme nechat odležet v chladničce 1 hodinu (ale nemusíme). Rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm a vykrajujeme srdíčka. Upečeme, můžeme použít na plech i papír na pečení.
Po upečení a vychladnutí srdíčka spojujeme pikantním povidly. Vrch potřeme rozpuštěnou čokoládou a hned položíme na vrch růžové srdíčko (aby se přilepilo).

Podobné recepty:

Linecké koláčky, Srdíčka baletek, Kakaové srdíčka s kakaovým krémem, Linecké košíčky plněné ořechovou náplní a polité čokoládovou polevou, Solamylová srdíčka