Smažené maso v marinádě

Potřebujeme:

maso nakrájené na řízky (kuřecí prsa, kare, stehno)
Marináda: 2 celá vejce, bílý jogurt nebo zakysaná smetana, česnek, vegeta

Jak na to:

Maso si nakrájíme na řízky (pokud je to stehno příp. Jiné maso můžeme si ho i naklepat) a dáme ho do marinády.

Marináda: Celá vejce smícháme se smetanou nebo jogurtem. Přidáme prolisovaný česnek a vegetu. Maso tam necháme odpočívat minimálně hodinu, můžeme i do dalšího dne. Plátky masa po vyjmutí z marinády ihned obalujeme ve strouhance a smažíme.

Podobné recepty:

Krůtí řízečky v cibulové marinádě, Kuřecí prsa v pivní marinádě, Jogurtové řízky, Srnčí řízky v marinádě, Zapékané smažené řízky