Brambory Ekvátor

17.4.2012
Potřebujeme:

očištěné brambory, bylinkové máslo, koření 3 lžičky, čerstvé máslo 100 g, šťáva z půl citronu, česnek, 1 lžíce medu, sůl, olivový olej, jablka 3-4, tvrdý sýr, alobal

Jak na to:

Smícháme máslo s medem, bylinkami, citronem, česnekem. Brambory překrojíme na polovinu, osolíme, pokapeme olejem a potřeme máslem. Rozložíme čtvrtky jablek a posypeme sýrem a ještě trochu oleje. Pevně ​​zabalíme do alobalu a dáme do trouby na 180-200 st, asi hodinu.

Podobné recepty:

Americké brambory, Brambory na chorvatský způsob - příloha k masovým jídlům, Česnekové brambory, Zapékané brambory s Morca dellou, Brambory se zelím