20-minutové rizoto

Potřebujeme:

1,5 hrnku rýže, trošku oleje, mražená zelenina, 1 sklenice leča, 4 lžíce kečupu, trošku dietní salámy, mletá kmín, sůl, sójová omáčka, oregano, sýr na dochucení

Jak na to:

Uvaříme si rýži. Nejprve orestujeme na tuku a podlijeme horkou vodou, osolíme a 20 minut vaříme pod pokličkou. Do hrnce si dáme lečo a uvedeme ho do varu, přidáme na nudličky nakrájenou salám, a mraženou zeleninu. Pak sůl, koření a uvedeme do varu. Přidáme kečup a vaříme. Promícháme s rýží a podáváme se sýrem.

Podobné recepty:

Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Pikantní zapékané rizoto, Patnácti minutové knedlíky