Zapékaná panenka s bylinkovou nádivkou

Potřebujeme:

600 g vepřové panenky, 200 g chleba nebo veky, 1 vejce, sůl, pepř, grilovací koření, 100 g másla, 50 g sýru eidam, čerstvé bylinky - rozmarýn, tymián, petrželku, olej, žampiony

Jak na to:

Odblaněnu vepřovou panenku osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji. Bylinkovou náplň připravíme ze střídky chleba nebo veky, kterou smícháme s vejcem, máslem, sýrem, nasekanými bylinkami a žampiony. Opečenou vepřovou panenku s takto připravenou směsí zapékáme v troubě asi 10 minut při teplotě 180 C.

Podobné recepty:

Zapékaná cuketa, Salát plný barev, Andaluský salát, Vepřová panenka s cibulkou a smetanou, Cuketová omeleta