Maso Stroganov

Potřebujeme:

hovězí stehno (množství dle potřeby), 5 kyselých okurek, 1 střední cibule, kečup, hořčice, 1 malá konzerva hrášku, sůl, olej

Jak na to:

Maso nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme, hodíme na ni maso a prudce opečeme. Přidáme okurky nakrájené na drobné kostičky, podlijeme trochou vody a spolu dusíme do měkka. Maso pravidelně podléváme převařenou vodou, aby nepři-hořelo. Když změkne, přidáme hrášek, osolíme, podusíme ještě spolu 15 minut. Nakonec podle chuti přidáme hořčici (cca 1 čajové lžíce) a kečup (cca 3 PL).

Podobné recepty:

Stroganov, Hovězí stroganov, Stroganov, Hovězí maso Stroganov, Guláš Stroganov