Bulharský salát s olivami

Potřebujeme:

dietní salám, konzerva červené sterilované fazole ve slaném nálevu, 1 cibule, olivy, sterilované okurky
Na ochucení: tatarská omáčka, kečup, mořská ochucená bylinková sůl, trochu cukru, olivový olej, pepř, sojová omáčka ostrá

Jak na to:

Do větší mísy, kde budete moci dobře míchat potraviny, dejte na drobné kostičky nakrájený dietní salám, přidejte nakrájenou cibuli na drobné kousky, olivy, sterilované okurky nakrájené na drobné kousky, fazole (bez nálevu).
Na ochucení použijeme: dobrý kečup, trochu tatarské omáčky, sójovou pikantní omáčku a koření: pepř, bylinková mořská sůl, cukr a olivový olej. Pořádně zamícháme a dáme vychladit.

Podobné recepty:

Špenátový salát s balkánským sýrem a olivami, Bulharský salát, Bulharský šopský salát, Bulharský salát, Bulharský salát z fazolí