Jehněčí kotlety

Potřebujeme:

4 jehněčí kotlety, sůl, pepř, 50 g hladké mouky, 1 vejce, 80 g strouhanky, olej na smažení, 4 plátky šunky, 40 g másla, 80 g taveného sýra

Jak na to:

Opláchnuté kotlety naklepeme, osolíme a obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Osmažíme je. Potom je narovnáme na pekáč, na každou kotletu dáme plátek šunky a na ni vrstvu taveného sýra s máslem. Dáme do rozpálené trouby, a když se začne sýr rozpouštět, z trouby vyjmeme. Podáváme ihned obložené zeleninou a s vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Pečené jehněčí kotlety, Hřbet s cizrnovým pyré, Hříbkový krém s grilovanou jehněčí kotletkou a houbovými chipsy, Jehněčí kotlety na fazolkami, Zapečené jehněčí kotlety