Karbanátky

Potřebujeme:

700-800 g vepřového plece, 4-5 rohlíků z předešlého dne, 2 vajíčka, 1 čajová lžička soli, 2 čajové lžičky červené papriky, vegeta, pepř, 4 stroužky česneku, 1 velká cibule
Na obalování: mouku, vajíčka, strouhanku

Jak na to:

Omyjeme maso, pokrájíme na kostky a umeleme na mlýnku. Zároveň umeleme česnek a cibuli. Přidáme vajíčka, sůl, pepř, vegetu, červenou papriku. Rohlíky namočíme do teplé vody a vymačkáme. Přidáme k masu. Vše spolu promícháme a tvarujeme karbanátky. Obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme.

Podobné recepty:

Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky, Falešné karbanátky