Pasta Bankong

Potřebujeme:

400 g kuřecího masa, 300 g těstovin (široké nudle), 1 konzerva bambusových výhonků, 1 konzerva sterilované baby kukuřice, 1 konzerva sójových klíčků, 100 g mražených krevet, 1 bal. čínských sušených hub, kokosové mléko, sůl, pepř, kari koření, oregano, sójová omáčka

Jak na to:

Na olivovém oleji orestujeme nakrájené kuřecí maso, přidáme všechny koření a čínské houby. Dále postupně přidáváme kukuřici, bambusové výhonky, sójové klíčky a krevety. Vše osolíme a necháme podusit. Před dovařením masové směsi přidáme ještě kokosové mléko a sójovou omáčku. Mezitím si uvaříme těstoviny. Ty přidáme do pánve a mírně spolu s masem a zeleninou osmažíme.

Podobné recepty:

Tahini pasta, Omáčka s petrželkou, Jehněčí kotlety po provensálsku, Ražniči z divočáka, Japonská kachní játra