Pikantní azu

Potřebujeme:

30 dkg vepřové kýty, 5 - 10 dkg sterilizovaných žampionů, 3 dcl (1 sklenice) zeleninového leča, kečup, hořčice, 2 větší cibule, 2 feferonky, vegeta, pepř, mletý kmín, olej, worchester, voda

Jak na to:

Vepřová kýta nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji. Přidáme pepř, mletý kmín, vegetu, na tenko nakrájené feferonky, osmahneme, přidáme maso a narychlo ho opečeme tak, aby neztratilo šťávu. Průběžně přidáváme žampiony, hořčici, kečup a lečo. Celou směs podlijeme vodou a podusíme zhruba 15 minut. Potom podle chuti přidáme worcester a dochutíme. Podáváme se zeleninovou oblohou a okurkovým salátem se smetanovou zálivkou.

Podobné recepty:

Vepřové azu, Azu a lá ´nedostatok času´, Čokoládové tyčinky s marmeládou, Fazolový prívarok s klobásou, Ratatouille