Srnčí guláš

21.5.2012
Potřebujeme:

1 kg srnčího na guláš, 0,5 kg cibule, 3 dcl bílého vína, lečo, feferonky, vepřové sádlo, sůl, hořčice, majoránka, koření na zvěřinu, vegeta, paprika sladká, česnek, bazalka, čerstvá vegeta, hřebíček, nové celé pepř černý celý pepř bobkový list

Jak na to:

Na vepřového sádla osmažíme cibuli do napěnění, přidáme na kostky pokrájené maso, které prudce osmahneme, přidáme papriku a sůl, pak zalijeme vínem a necháme sevřít. Přidáme všechny ingredience kromě hořčice a pomalu vaříme, dokud není maso měkké. Zahušťuje hořčicí a chlebem a dochutíme.

Podobné recepty:

Guláš ze zvěřiny, Srnčí guláš, Lovecký jagárek ze srnce, Srnčí medailonky s drceným bramborou, Srnčí paprikáš