Bagel plněný chřestem, sýrem, šunkou a vajíčkem

Potřebujeme:

Těsto: 2/3 kostky droždí, 1 šálek hrubé mouky, 1 šálek hladké mouky, 1 KL soli, 1 PL krystalového cukru, 0,25 l teplé vody
Náplň: 300 g čerstvého chřestu, máslo, plátkový sýr, 3 vejce, čínské zelí, šunka

Jak na to:

Mouku smícháme s droždím, solí a vodou. Necháme jen krátce kynout. Vytvarujeme buchtičky, také je necháme krátce kynout. Dotvarujeme. Nejprve je dáme do osolené vařící vody krátce obvaříme. Pak je dáme péct tak, že je uložíme na mastný papír. Pečeme asi dvacet minut, při teplotě 200 C. Naplníme máslem, šunkou, sýrem, volský okem, uvařenou chřestem a čínskou zelím a ledovým salátem.

Podobné recepty:

Topinka s chřestem, šunkou a sýrem, Oštiepok plněný šunkou a smažený v bramborovém těstíčku, Zapečený plněný hermelín, Zelené fazolky se sýrem a šunkou, Plněný zapečený chléb