Vepřové maso zapékané v červené zelí

Potřebujeme:

600 g vepřové panenky, 1 hlávka zelí, 2 dcl oleje, 200 g cibule, 4 ks vařené vejce, 200 g strouhaného uzeného sýra, kopr, sůl, pepř, bešamel, bujón

Jak na to:

Vepřové maso nakrájíme na 5cm hrubé kusy, osolíme, opepříme a dáme na olej se zpěnění cibulí, opečeme. Zelné listy si spaříme, naklepeme a plníme masem, koprem a zabalíme. Na dno zapékací mísy si dáme trochu bešamelu, na to vedle sebe naskládáme zelné listy. Na ně poklademe vejce a přelijeme zbytkem omáčky. Posypeme sýrem a v troubě upečeme. Podáváme s vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Vepřové maso s červeným zelím, Babiččino zelí, Vepřové růžičky, Segedín, Dušené červené zelí