Zeleninové soté z kuřecího masa s bramborovými pusinkami a pórkem

Potřebujeme:

150 g kuřecích prsou, 2 cl oleje, 30 g cibule, 20 g čerstvé zelené papriky, 0,01 l sójové omáčky, 40 g čínského zelí, 1 dcl šťávy z vepřového masa Vitana, směs koření steak, 35 g bramborové kaše Vitana, lžíce másla, 1 pórek, sůl, 1,3 dcl vařící vody

Jak na to:

Cibuli nakrájíme na větší kusy a osmahneme na oleji. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a osmahneme na cibuli, přidáme nakrájenou čínské zelí a papriku, sójovou omáčku a lehce osmahneme. Pórek opečeme, vložíme do horké osolené vody a počkáme, dokud sevře. Pak přidáme instantní bramborovou kaši a vaříme. Když kaše zhoustne, plníme ji do cukrářských sáčků a porce na talíři. K bramborovým pusinky přidáme soté a můžeme podávat.

Podobné recepty:

Kopaničářské králičí soté, Kuřecí kousky s houbami abollone, Kuřecí soté na curry, Jemné telecí soté, Soté z divočáka