Marinované kuřecí prsa s rajčaty, mozarellou a bramborovými vějířky

Potřebujeme:

300 g kuřecí prsa, 4 rajčata, 2 bal mozarella v nálevu, 2 dcl bílého vína, 2 lžíce maizény-solamyl, 3 lžíce sójové omáčky, koření na steaky, brambory, olej, ocet, česnek, vegeta

Jak na to:

Do naporcovaných kuřecích prsou lehce vklepeme koření na steaky a dáme na pár minut marinovat. Marinádu uděláme z vína, sójové omáčky maizény. Krátce osmažíme z obou stran. Na druhé pánvi stejně krátce osmažíme i na kolečka nakrájené, olejem potřené a bazalkou posypané rajčata. Ty uložíme na hotové teplé kuřecí prsa a na ně ještě dáme i kousky mozarelly, aby se mírně rozpustila. Z brambor vykrojíme vějířky, které dáme péct do trouby. Hotové jsou tehdy, když se vějířky rozevřou. Zálivku na natrhaný ledový salát uděláme z octa, pár kapek oleje, rozmačkaného česneku a vegety.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa s mozarellou, Krabí koktejl s vějířky, Kuřecí prsa s bylinkami, Datesko, Grilované kuřecí prsa