Vepřové žebra s medovou omáčkou

Potřebujeme:

500 g vepřových žeber z bůčku, 50 g česneku, pepř, cibule, med, feferonky, bobkový list, kečup, olej

Jak na to:

Vepřové žebra uvaříme ve vodě, do které jsme přidali celý pepř, cibuli, česnek bobkový list a sůl. Zatím si připravíme směs z medu, kečupu, nakrájených feferonek. Když jsou žebra zpola uvařené, z vody je vyndáme, důkladně natřeme ze všech stran připravenou směsí a dáme péct. Podáváme se sterilizovaným kyselou zeleninou a čerstvým domácím chleba.

Podobné recepty:

Kuřecí stehna s limetovou - medovou omáčkou, Pečené žebra, Borůvkové lívance s medovou omáčkou, Lívance z ovesných vloček, Golubce v rajčatové omáčce