Filé s koprovou omáčkou

30.4.2012
Potřebujeme:

150 g rybí filé, 20 g smetany na vaření, 40 g sýru eidam, vegeta, kopr, olej, maizena-škrob, citron, petrželka, sůl, pepř, směs koření na ryby, cibule

Jak na to:

Rybí filé osušíme, osolíme, okořeníme směsí koření a osmahneme na rozehřátém oleji. Uložíme do plechu, zakryjeme alobalem a necháme péct přibližně čtvrt hodinu. Zatím připravíme omáčku. A to tak, že nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme, zalijeme smetanou, zahustíme maizenou-škrobem. Když omáčka začne vřít přidáme vegetu, petrželku, kopr a nastrouhaný sýr. Horké filé přelijeme omáčkou a podáváme s citronem a vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Marinovaný losos s koprovou omáčkou a okurkovou vystýlkou, Pikantní filé, Pikantní rybí filé se sýrem, Filé na slanině, Plněné rybí filé