Anglická snídaně

Potřebujeme:

200 g prorostlé slaniny, l konzerva bílých fazolí v rajčatové omáčce, 2 - 3 rajčata, 2 klobásy na grilování, 15 dkg žampionů, ledový salát, 1 vejce, česnek, toastový chléb, máslo, slané krekry, worchestrová omáčka, sýr s modrou plísní , jemný čedar, zralý čedar

Jak na to:

Opečeme nakrájené klobásy, přidáme slaninu, žampiony, cibuli a rajčata. Potom upražíme volské oko, mezitím si uděláme toasty, na které položíme zahřátou sterilovanou fazole a pokapeme ji worchestrovou omáčkou. Podáváme s ledovým salátem, jemným a zralým čedar, modrým sýrem a krekry.

Podobné recepty:

Trampská snídaně, Ďábelské snídaně, Rybí pomazánka, Krupicová snídaně, Sladká snídaně