Perkelt z Fazolových lusků

18.5.2012
Potřebujeme:

300 g fazolové lusků, 2 cibule, 1 dcl oleje, půl KL ​​mleté ​​červené papriky, půl KL ​​mletého pepře, půl KL ​​mletého kmínu, těstoviny (příloha), 0,5 dcl oleje na těstoviny

Jak na to:

Fazolové lusky předvaříme v osolené vodě. Nakrájenou cibulku upražíme na oleji, přidáme papriku, pepř a kmín. Promícháme a přilijeme fazolky s vodou, ve které se vařila. Vaříme, dokud fazolka zcela nezměkne. Podle potřeby dochutíme. Podáváme s těstovinami a omastíme olejem.

Podobné recepty:

Salát z fazolových lusků s česnekovou zálivkou, Sikulská polévka, Fazole s bílou koprovou omáčkou, Krůtí nudličky s fazolovými lusky, Čínský zeleninový salát