Velký kuřecí hambáč

Potřebujeme:

1 bílá houska se sezamovým povrchem, 1 bílá obyčejná houska, 1 kuřecí prsa, 2 PL omáčky velký "hambáč", 2 KL na jemno posekané cibule, 1 plátek plátkového sýra, 2 plátky karbanátky, půl HP hlávkového salátu (natrhaného nadrobno), 2 PL grilovacího koření

Omáčka: půl HR vychlazeného kuřecího vývaru, půl HR majonézy, 2 lžíce francouzského dresinku, 1 PL sušené polévkové zeleniny, 2 KL čerstvého kopru, 1 KL krystalového cukru, 1 KL sušené rozdrcené cibule, 1 KL octa, 1 KL kečupu, sůl

Jak na to:

Všechny suroviny na omáčku smícháme a necháme odstát nejméně hodinu. Sezamové housku rozřízneme na poloviny. Obyčejnou housku rozdělíme na 3 pláty. Střední opečeme na troše oleje z obou stran a taky vnitřní strany sezamové housky. Kuřecí prsa přizpůsobená velikosti housky polijeme olejem, obalíme v grilovacím koření a opečeme na oleji z obou stran. Na spodní část sezamové housky dáme 1 PL omáčky a dále vrstvíme salát, cibuli, sýr, plátek kuřecího masa, obyčejnou housku, 1 PL omáčky, salát, cibuli, 2 x plátky karbanátky, kuřecí maso a nakonec sezamová housku.

Podobné recepty:

Těstovinový salát, Mrkvové kuřecí prsa s rýží, Kuřecí salát, Kuře po Italsku, Kuřecí prso