Italská roštěná

Potřebujeme:

750 g roštěnky, pepř, kmín, olej, worcestrová omáčka, sójová omáčka
Salát: 1 salátová okurka, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 10 - 15 cherry rajčat, ledový salát na zdobení, olivový olej, bazalka, vinný ocet s estragonem, chleba na topinku
Dressing: 3 PL zakysané smetany, 3 PL lehké majonézy, 1 KL čerstvého strouhaného zázvoru, půl KL ​​křenu, půl KL ​​francouzské hořčice

Jak na to:

Na desce si přes igelit rozdrtíme koření a kmín. Roštěnku v tomto obalíme a ze všech stran prudce osmažíme na pánvi. Dáme do skleněné mísy, za-stříkneme omáčkami a přikryjeme alobalem. Pečeme 30 minut v rozehřáté trouby. Posledních 5 minut odkryjeme. Zeleninu si nakrájíme a zalijeme olivovým olejem, vinným octem a přidáme bazalku. Smícháme na dressing. Maso nakrájíme, plátek položíme na talíř, přidáme salát, ozdobíme dresinkem a přiložíme topinku.

Podobné recepty:

Stehýnka na rozmarýnu a italská rýže, Ďábelská roštěná, Roštěná naruby, Roštěná na znojemský způsob, Italská omáčka