Hlívový knedlík

Potřebujeme:

0,5 kg čerstvé hlívy, sůl, mletý bílý pepř, muškátový ořech, 2 vejce, 1 zakysaná smetana, 3 dcl mléka, 10 ks staršího pečiva, 50 g petrželové nati, 2 cibule, 1 dcl oleje, dětská krupice

Jak na to:

Na cibulce za-restujeme hlívu, okořeníme a krátce podusíme. Přidáme nakrájené pečivo na kostičky, zakysanou smetanu, vejce a nasekanou petrželku. Podle potřeby přidáme mléko a zahustíme dětskou krupicí, tvarujeme kuličky. Vaříme v osolené vařící vodě.

Podobné recepty:

Bramborový knedlík, Knedlík s vajíčkem, Knedlík ve vajíčku, Majonézové-hlívový salát, Bramboráky z houskového knedlíku