Prvodubnová štrúdla

Potřebujeme:

listové těsto, 2 zavináče, 2 utopence, 3 vejce, 2 brambory, 100 g plísňového sýra, 1 sterilovaná fazole, 1 banán, 1 jablko, 1 tmavé pivo, 1 čokoláda na vaření, mleté ​​chilli, sůl, pepř

Jak na to:

Vejce uvaříme na tvrdo. Brambory uvaříme ve slupce, očistíme a nastrouháme. Osolíme, opepříme a přidáme ostatní suroviny, čímž nám vznikla nádivka. Těsto rozválíme, potřeme rozšlehaným vejcem a naneseme náplň, zatočíme, znovu potřeme vejcem a dáme péct. Podáváme spolu s omáčkou, kterou si připravíme s čokolády, piva a chilli. Tato štrúdl se může podávat pouze 1 dubna, jinak ztrácí své kouzlo.

Podobné recepty:

Velikonoční vaječná-zeleninová štrúdla