Gigi ryba

19.6.2012
Potřebujeme:

4 kostky filé, 3 středně velké cibule, 2 PL polévkového koření, 2 PL sladké sójové omáčky, 2 PL worchestrové omáčky, 1 lžíce sušené kořenové zeleniny 1 KL mleté ​​červené papriky, 1 KL mletého pepře 1 LKL mletého kmínu, 1 LKL chilly omáčky 350 g mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice) 1,5 l vody, 1 PL hladké mouky 1 PL kukuřičného škrobu

Jak na to:

Do hrnce dáme olej. Nakrájenou cibuli osmažíme do zesklovatí. Přidáme mletou papriku, worchesterovú omáčku, polévkové koření, sójovou omáčku a filé nakrájené na kostičky. Ochutíme chilli omáčkou, sušenou kořenovou zeleninou, mletým pepřem a mletou kmínem. Pak přidáme mraženou zeleninu, 1 litr vody a 20 minut povaříme. Ze zbývající vody, mouky a kukuřičného škrobu uděláme zavářku a guláš zahustíme. Za občasného promíchání 5 minut povaříme.

Podobné recepty:

Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Zapečená ryba v listovém těstě, Ryba s česnekem a pórkem