Saigonské rolky

19.6.2012
Potřebujeme:

mleté ​​vepřové maso, sušené rýžové pláty, černé houby (Jidášovo ucho), kedlubny gigant, sójové klíčky, chilli papričky, pepř, cibule, česnek, citronová šťáva, vajíčko, tekuté polévkové koření, olej, světlé pivo a sůl

Jak na to:

Do mletého masa vmícháme na tenoučké plátky nakrájenou zeleninu, houby, sojové klíčky, vajíčko a dobře promícháme. Rýžový papír potřeme pivem, necháme ho zvláční a pak ho naplníme malou dávkou nádivky. Důkladně srolujeme a smažíme za stálého otáčení na prudkém ohni, dokud rolky nezezlátnu. Omáčku připravíme z tekutého polévkového koření, citronové šťávy, česneku. Chilli papričky a pepře. Saigonské role podáváme s pikantní omáčkou.

Podobné recepty:

Sýrové rolky, Sýr v kapustové listy, Smíšené rolky, Šunkovo ​​- sýrové rolky v těstíčku, Sýrovo - šunková rolka v pivním těstíčku