Rybí koláč

19.6.2012
Potřebujeme:

1 kg filetů z mořské štiky, 500 g mrkve, 500 g tvrdého sýra, 3 - 4 brambory, 1 cibule, 1 smetana na šlehání, francouzská hořčice, plnotučná hořčice, listy špenátu, olivový olej, pepř a sůl
Omáčka: 1 hořčice, 1 cibule, pepř, citronová šťáva, olej a sůl

Jak na to:

Filety nakrájíme na asi centimetrové pásky a uložíme do zapékací mísy vymazané olivovým olejem. Na ryby poklademe špenát. Nakrájenou mrkev a cibuli podusíme do poloměkka, přidáme smetanu, nastrouhaný sýr, hořčici a citrónovou šťávu. Horkou omáčkou zalijeme rybu a na vrch rozložíme uvařené rozmačkané brambory. Pečeme při teplotě 200 ° C asi 40 minut. Podáváme s přehřátou konzervovanou fazolemi.

Podobné recepty:

Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka, Zapečené rybí filé, Zapékané rybí filety, Pstrúžek z našého potoka