Lovecký jagárek ze srnce

2 srnčí panenky, 1 srnčí játra, 1 srnčí srdce, 2 srnčí ledvinky, 3 cibule, 2 - 3 stroužky česneku, majoránka, pepř, olej (sádlo), červená sladkou papriku, sůl, zázvor
Jak na to:Cibuli nakrájíme na kousky a na oleji osmahneme do zlatová. Panenky, pečeni, srdce a ledvinky nakrájíme na menší kousky. Panenku a srdce přidáme na opražené cibulku a necháme dusit do poloměkka. Přidáme pečeni a ledvinky, vše podusíme doměkka. Nakonec přidáme pepř, papriku, zázvor, majoránka, rozmačkané stroužky česneku a sůl. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty:Kuře na lovecký způsob, Lovecký biftek, Lovecký likér, Jelení řízky na cibulce, Lovecký hrnec ala Banana