Hovězí svíčková s květákem a brokolicí

Potřebujeme:

svíčková, květák, brokolice, cibule, mrkev, pórek, čínské zelí, sójové klíčky, česnek, polévkové koření, pepř, olej a sojová omáčka

Jak na to:

Maso nakrájené na tenké plátky naložíme na půl hodinu do marinády z polévkového koření, černého mletého pepře a rozmačkaného česneku. Nakrájený květák a brokolici zalijeme na 2 minutky horkou vodou. Na-marinované maso restujeme na prudkém ohni, přidáme nakrájenou cibulku a za stálého míchání dochutíme sójovou omáčkou. K masu přidáme květák, brokolici, mrkev i ostatní zeleninu a vše spolu restujeme na prudkém ohni asi 2 minuty. Servírujeme s rýží nebo čínskými nudlemi.

Podobné recepty:

Hovězí maso na celer, Svíčková, Metropolitan hovězí steak, Zeleninové karbanátky (brokolicová-květákové), Hovězí maso z brokolicí