Rybí polévka s cibulí a houbami

Potřebujeme:

300 g rybího masa, 1 PL sádla, 2 mladé cibulky, 30 g sušených hub, sůl, pepř, 3 stroužky česneku, sušená kořenová zelenina, petrželová nať, chlebové kostky

Jak na to:

Cibulku nakrájenou na kolečka a nasekanou petrželku osmažíme na sádle. Přidáme nakrájené a osolené rybí maso a osmahneme. Po chvíli přidáme předem namočené sušené houby, které necháme také osmažit. Zalijeme 1,5 l vody, ochutíme solí, pepřem, sušenou kořenovou zeleninou a rozdrceným česnekem. Vaříme přibližně 50 min. Chlebové kostky osmahneme a přidáme do každé porce.

Podobné recepty:

Kyselá garnátová polévka, Rybí polévka, Rybí polévka, Rybí polévka z cejna, Polévka z mořských korýšů