Plněné roládky

Potřebujeme:

400 g vepřového masa, 300 g špenátu, 2-3 vajíčka, 100-200 g šunky, 2 cibule, 50 g másla, 2 čerstvá rajčata, 50 ml bílého vína, olej, sůl, pepř

Jak na to:

Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Přidáme na větší kousky pokrájený špenát, rajčata nakrájená nadrobno a spolu dusíme doměkka. Z vajíček uděláme omeletu. Maso nakrájíme na 8 plátků které naklepeme a na každý plátek uložíme plátek šunky, kousek omelety, lžíci špenátu a plátek cibule. Všechno to svineme, spojíme párátkem a takto upravené roládky osmahneme na pánvi, na které jsme si zahřáli máslo s olejem. Podlijeme vínem a vaříme, dokud se víno neodpaří. Podáváme se špenátem.

Podobné recepty:

Plněné vepřové roládky, Pečené roládky z pangase - sumeček žraločí, Kuřecí roládky plněné špenátem, Karlovarské roládky, Kuřecí roládky