Rybí guláš

20.6.2012
Potřebujeme:

400 g uvařené ryby, 200 g vnitřností z ryby (mléč, jikry), 200 g leča (nebo papriky + rajčata), 4 cibule, 2 kostky hovězího bujónu, 2 stroužky česneku, 1 PL hrubé krupice, 3 PL sádla, mletý černý pepř, kmín, majoránka, sladká i pálivá paprika, polévkové koření, sůl

Jak na to:

Cibuli spolu s lečem umeleme, dusíme na sádle asi 30 min a průběžně podléváme rybím vývarem. Když je masa rozvařená, přidáme bujón, nadrobno nakrájené vnitřnosti a vaříme dalších 15 min. Nakonec přidáme jikry rozmixované s krupicí, koření, prolisovaný česnek, vařené pokrájené ryby a necháme ještě 10 min. vařit. Guláš dochutíme pálivou paprikou a můžeme servírovat.

Podobné recepty:

Rybí guláš, Rybí guláš, Rybí guláš, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka