Zapékané masové palačinky

20.6.2012
Potřebujeme:

10 hotových palačinek, 250 g vepřové mletého masa, 1 zakysaná smetana, 1 tavený sýr, 1 cibule, 1 pórek, 2 lžíce másla, mouka, vejce, strouhanka - na trojobal, kari koření, olej a sůl

Jak na to:

Marinované maso prudce orestujeme, přidáme tavený sýr, později zavářku z mouky a smetany. Když masa trošku přejít varem přidáme na kolečka nakrájený pórek a koření. Vzniklou nádivkou naplníme hotové palačinky, srolujeme a důkladně obalíme v trojobalu. Smažíme na rozpáleném oleji, dokud palačinky nedostanou zlatavou barvu. Podáváme je s bramborovým pyré, ochuceným cibulí, česnekem a pórkem. Můžeme dozdobit zakysanou smetanou.

Podobné recepty:

Zapékané palačinky, Zapékané palačinky se špenátem, Zapečené palačinky s ořechovou nádivkou, Zapékané palačinky, Smažené palačinky