Mořské filé

4.6.2012
Potřebujeme:

400 g mraženého filé z mořských ryb, 80 g oleje, 50 g cibule, 50 g hladké mouky, 1 dcl pikantního kečupu, 60 g nakládaných okurek, 60 g nakládané kapie, 1 stroužek česneku, pepř, oregano, sůl

Jak na to:

Filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, obalíme moukou a orestujeme na prudkém oleji. Ve výpeku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kečup, česnek, kapii a okurky, pokrájené na nudličky. Krátce podusíme a podlijeme vodou. Do takto připravené směsi vložíme opečené filé a přikryté dusíme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami a kyselou oblohou.

Podobné recepty:

Mořské filé na másle, Filé z mořské ryby, Filé na slanině, Zapečené filé, Plněné rybí filé