Vášnivé Ggnocchi

Potřebujeme:

500 g hotových gnocchi, 350 g černé čokolády, 350 g bílé čokolády, 250 g šlehačky, 4 vejce, 5 PL polohrubé mouky, 5 PL moučkového cukru a 1 kypřící prášek

Jak na to:

Cukr a vejce utřeme do pěny a postupně přidáváme mouku spolu s kypřícím práškem, až nám vznikne hladké těstíčko. Plech vyložíme papírem na pečení a vlijeme na něj těsto na výšku 1cm. Pečeme asi 8-12 min. a kontrolujeme dotykem. Gnocchi uvaříme v mírně osolené vodě - hotové jsou, když vyplavou na hladinu. Bílou a černou čokoládu - každou zvlášť - rozpustíme ve vodní lázni. Tmavou pak pomalu vmícháme do šlehačky. Gnocchi rozložíme na talíř, zalijeme čokoládovou šlehačkou, zakryjeme "domečkem", který jsme vyrobili z vychladlého piškotového těsta a ozdobíme bílou čokoládou.