Rybí karbanátky

8.6.2012
Potřebujeme:

1 kg sladkovodních ryb, 3 rohlíky namočené v mléce, 2 cibule, 5 stroužků česneku, strouhanka, sůl, polévkové koření, mletý kmín, mletý pepř, majoránka, 2-3 vejce, olej, 1 PL octa

Jak na to:

Ryby vaříme 15 min. ve 2 litrech vařící vody, do které přidáme lžíci octa. Pak je obereme od velkých kostí, zbavíme kůže a třikrát umeleme na mlýnku spolu s růžky, cibulí a česnekem. Přidáme koření a vejce, promícháme a tvarujeme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na horkém oleji. Podáváme s chlebem nebo s bramborovým salátem.

Podobné recepty:

Karbanátky z rybího filé, Rybí karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Rybí ragú