Trojí karbanátky

8.6.2012
Potřebujeme:

1 houska, 1 cibule, 1 svazek petrželky, 300g mletého vepřového masa, 1 vejce, sůl, pepř, 20g uzeného sýra, 4 zelené olivy plněné kapií, 4 vypeckované sušené švestky, 2 plátky slaniny, 20g sekaných mandlí, 1 velká mrkev, 1 jablko, kari koření, 2 PL rostlinného oleje, strouhanka

Jak na to:

Housku namočíme do vody nebo do mléka. Mleté maso, vytištěnou housku, nakrájenou cibuli, vejce a nadrobno nakrájenou petrželku osolíme, opepříme a dobře promícháme a rozdělíme na tři části. Do jedné části vmícháme nadrobno nakrájený sýr a olivy, do druhé nakrájené sušené švestky, slaninu a posekané mandle, do třetí oloupané nastrouhané jablko a nadrobno nakrájenou mrkev a dochutíme kari. Strouhanku nasypeme do směsi a smícháme. Z každé části formujeme 4 malé karbanátky a opečeme na oleji.

Podobné recepty:

Vepřové trojí chuti, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky