Pasta Primavera

Potřebujeme:

150 g těstovin, 50 g cibule, 50 g celeru, 100 g mrkve, 50 g cukety, 150 g chřestu, 100 g oranžové papriky (bez kůže), 100 g pórku, 100 g žampionů, 100 g rajčat z konzervy, nastrouhaný parmezán, petrželová nať, pepř, solemi olivový olej

Jak na to:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na olivovém oleji dozlatova. Přidáme nakrájený celer s mrkví a dusíme 5 minut. Přidáme očištěnou a nakrájenou cuketu, papriku, chřest a pórek. Podlijeme vodou, ochutíme solí a pepřem, přidáme nakrájené žampiony, přikryjeme a dusíme 3 - 4 minuty. Přidáme rajčata z konzervy, přilijeme zakysanou smetanu smíchanou se zeleninovým výpekem, vmícháme uvařené těstoviny, posypeme nastrouhaným parmezánem a sekanou petrželkou.

Podobné recepty:

Tahini pasta, Omáčka s petrželkou, Jehněčí kotlety po provensálsku, Ražniči z divočáka, Japonská kachní játra