Silvestrovské koláčky

10.8.2012
Potřebujeme:

450 g polohrubé mouky, 250 g rostlinného tuku, 2 dcl mléka, 1 KL moučkového cukru, 1 KL prášku do pečiva, 1 KL soli
Náplň: 300 g tvrdého sýra, 250 g rostlinného tuku, 2 KL sušené kořenové zeleniny, 1 KL červené papriky

Jak na to:

Ze surovin připravíme těsto, které rozdělíme na 6 bochánků a necháme hodinu odstát v lednici. Bochníky rozválíme, natřeme náplní, stočíme do rolády a nakrájíme na kolečka hrubé půl centimetru. Uložíme na plech a upečeme ve středně teplé troubě.

Podobné recepty:

Nekynuté koláčky, Linecké koláčky, Dolkové koláčky, Jáhlové koláčky s ovocem, Bramborové koláčky