Tresky Plesky

Potřebujeme:

400 g rybího filé, 250 ml ochucené majonézy, 2 mrkve, nakládané okurky, 2 bobkové listy, celý pepř, mletý pepř, nové koření, ocet, sůl

Jak na to:

Rybí filé s kořením, octem a solí dáme vařit. Uvařené filé vyjmeme z vody a necháme vychladnout. Mrkev a okurky nastrouháme na jemném struhadle a přidáme k vychladlého filé. / Můžeme přilít i část okurkového nálevu. Smícháme s majonézou, černým mletým pepřem a šťávou z citrónu. Necháme dobře vychladnout a podáváme jako studený pokrm s bílým pečivem.

Podobné recepty:

Treska ve vínovém těstíčku, Medailonky z tresky, Filety z tresky s rajčaty, Zapečená treska, Treska na zelenině se smetanou