Frankfurtská roláda s hořčicí

Potřebujeme:

750 g hovězí kýty, sůl, pepř, hořčice, 100 g anglické slaniny, 1 cibule, 2 dvl zakysané smetany, 1 KL hladké mouky, 60 g sádla

Jak na to:

Maso nařežeme na 2 větší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, proložíme plátky anglické slaniny, zavineme, převážeme nití a konce upevníme jehlou nebo dřívkem. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme závitky, podlijeme vodou a krátce podusíme. Vložíme do trouby na 200 stupňů C na 10-15 min. Před dohotovení přilijeme kysanou smetanu rozmíchanou s moukou a podusíme. Maso nakrájíme a podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Roláda z mletého masa, Frankfurtská polévka, Plňená roláda, Frankfurtská polévka, Roláda z mletého masa