Krůta na smetaně

13.6.2012
Potřebujeme:

krůtí prsa, 1 celer, 1 mrkev, 2 cibule, petrželka, sůl, pepř, olej, 1 smetany, 300 g bílých fazolí, 50 g mouky

Jak na to:

Mrkev, celer a 1 cibuli nakrájíme na kousky. Na rozehřátém oleji osmahneme zeleninu, podlijeme vodou, vložíme krůtí prsa a chvíli povaříme. Osolíme a opepříme. V polovině vaření přidáme 1/2 smetany a dále vaříme. Druhou cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, posypeme moukou a promícháme. Přidáme fazole, zbylou smetanu a vaříme asi 10 min. Maso servírujeme na talíři, polité šťávou.

Podobné recepty:

Krůta na smetaně, Krůta s pomeranči, Krůta s pomeranči, Krůta pečená na bylinkách, Krůta s kaštanovou nádivkou