Zapékané filety s fazolovými klíčky a koprem

23.5.2012
Potřebujeme:

rybí filety, fazolové klíčky, čerstvý nebo sušený kopr, rajčata, cibule, pórek, jarní cibulka, hladká mouka, sůl, ochucovadlo, rybí koření, olej, bramborový škrob

Jak na to:

Filety omyjeme a osušíme kuchyňským papírem nebo utěrkou. Nakrájíme na kousky dlouhé 3 - 4 cm a obalíme těstíčko z hladké mouky, vody a kopru. Obalené filety opečeme do zlatožlutá a odložíme bokem. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a v pánvi uděláme na oleji šťavnatou masu. Dochutíme solí, látkou určenou k aromatizaci a rybím kořením. Přidáme nakrájenou cibuli, fazolové klíčky, jarní cibulku, pórek a jemně zahustíme škrobem. Připravenou masou zalijeme odložené filety. Hotové jídlo podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Zapékané rybí filety, Zapékané rybí filety, Rizoto s dary moře, Bezlepkové rýžové nudle s kuřecím masem a fazolovými klíčky, Mrkvový salátek z mrkve a jablíčka, posypaný klíčky